top of page
bgImage

Over ons

Ons succesverhaal

Net zoals in de liefde, kom je ook in de ondernemingswereld vaak de beste partners tegen wanneer je  er niet naar op zoek bent.

De twee partners die samen Window Depot uit de grond hebben gestampt, hebben elk een uitgebreide ervaring in hun eigen domein: Tom werkt meer dan 25 jaar in de verkoopwereld en voor Jan hebben bedrijfsbeheer, supply chain en logistiek geen geheimen meer. Zij werken samen met specialisten met een jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van ramen en deuren. De unieke combinatie van en samenwerking tussen deze mensen maakt dat wij onze klanten een unieke service kunnen bieden.

bgImage

Kwaliteit

Door samen te werken met ervaren specialisten en onze productie enkel in België te houden, kunnen wij een onberispelijke kwaliteit en service garanderen.

Scherpe prijs​ 

Goed onderhandelen en een zeer strikt toezicht op onze kosten, zorgen ervoor dat wij een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Ecologisch verantwoord

Bij Window Depot gebruiken wij de modernste technologieën en reduceren wij ons afval en onze ecologische voetafdruk tot een strikt minimum uit respect voor de natuur. Ons pvc kan tot 10x gerecycleerd worden.

bottom of page